Ik heb de afgelopen 10 jaar altijd een goede samenwerking gehad (en nog steeds) met GVGPST. Als je opzoek bent naar de details die het verschil maken in de top kan ik me geen betere plek voorstellen dan bij Giovanni.

Julian Brandes

Super goede trainer die je echt beter wilt maken, die ook naar je wedstrijden komt om je feedback te geven.

Victoria Pelova

Gio pakt altijd de punten eruit waar je op kunt verbeteren en daagt je uit waarbij hij je helpt om verder te groeien. In de trainingen werken we veel aan techniek en balvaardigheid. Tijdens de trainingen geeft Gio je aanwijzingen, complimentjes en hij maakt grapjes. Hij is echt een aardige trainer!

Tijmen Vis

Goede trainer die oog voor detail heeft en specifieke trainingen maakt voor ieder zijn of haar positie!

Kika van Es

Gio is echt een topper. Hij streeft naar perfectie op een goede manier. De trainingen zijn specifiek en effectief zodat je ze heel makkelijk kunt toepassen in een wedstrijd. Kleine details kunnen het verschil maken!

Lieke Martens

De trainingen zijn goed voor me, omdat hij dingen ziet die ik niet zie. Gio legt dingen goed uit en geeft vooral goede trainingen om op conditie te blijven

Wouter Goes

Spontane, Enthousiaste, en doelgerichte trainer die het uiterste uit je probeert te halen door je kwaliteiten tot maximaal niveau te brengen.

Kirsten van de Westering

Trainer en vriend, trainen op de dingen die jij wilt verbeteren.

Maxim Dekker