Julian Brandes

Ik heb de afgelopen 10 jaar altijd een goede samenwerking gehad (en nog steeds) met GVGPST. Als je opzoek bent naar de details die het verschil maken in de top kan ik me geen betere plek voorstellen dan bij Giovanni.

Victoria Pelova

Super goede trainer die je echt beter wilt maken, die ook naar je wedstrijden komt om je feedback te geven.

Tijmen Vis

Gio pakt altijd de punten eruit waar je op kunt verbeteren en daagt je uit waarbij hij je helpt om verder te groeien. In de trainingen werken we veel aan techniek en balvaardigheid. Tijdens de trainingen geeft Gio je aanwijzingen, complimentjes en hij maakt grapjes. Hij is echt een aardige trainer!

Kika van Es

Goede trainer die oog voor detail heeft en specifieke trainingen maakt voor ieder zijn of haar positie!

Lieke Martens

Gio is echt een topper. Hij streeft naar perfectie op een goede manier. De trainingen zijn specifiek en effectief zodat je ze heel makkelijk kunt toepassen in een wedstrijd. Kleine details kunnen het verschil maken!

Wouter Goes

De trainingen zijn goed voor me, omdat hij dingen ziet die ik niet zie. Gio legt dingen goed uit en geeft vooral goede trainingen om op conditie te blijven

We care about our customers!

Mauris euismod ante a mauris ultrices malesuada. ivamus tempus gravida elit, eu accumsan dui consectetur sed. Phasellus ipsum risus, sodales ac mauris at, rutrum mattis purus. Aliquam aliquet magna quis justo.

Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum - dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus ipsum risus, sodales ac mauris at, rutrum mattis purus. Aliquam aliquet magna quis justo.
Rutrum mattis purus
Phasellus ipsum risus, sodales ac mauris at, rutrum mattis purus. Aliquam aliquet magna quis justo.
Accumsan dui consec tetur
Lorem ante a mauris ultrices malesuada. ivamus tempus gravida elit, eu accumsan dui consectetur sed.

Leave your review here

 

Submit!